BOEKHOUDING

Bij het voeren van de boekhouding draait het om eenvoud. Ons kantoor biedt verschillende technieken om samen de boekhouding op effectieve wijze te voeren.

MEER INFORMATIE

SALARISADMINISTRATIE

Voor de Loonverwerking kunt u als werkgever inloggen op een overzichtelijk portaal. Hierin staan onder meer loonstroken en betaalstaat voor u klaar.

MEER INFORMATIE

MISSIE & VISIE

Onze missie is het ontwikkelen van een duurzame relatie met klanten en medewerkers.  Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling.

MEER INFORMATIE

Boekhouding

Bij het voeren van de boekhouding draait het om eenvoud. Ons kantoor biedt verschillende technieken om samen de boekhouding op effectieve wijze te voeren. In het filmpje wordt u hierover in 2 minuten bijgepraat.

CONTACT

Dashboard Kerngegevens

Om grip te houden op uw omzet, kosten en winst bieden wij overzichtelijk dashboard. Dit dashboard haalt de actuele gegevens direct uit uw boekhouding en geeft de uitkomst op grafische wijze weer.

CONTACT

Salarisadministratie

Voor de loonverwerking kunt u als werkgever inloggen op een overzichtelijk portaal. Hierin staan onder meer de loonstroken en betaalstaat voor u klaar. Daarnaast biedt het portaal de mogelijkheid om deze aan te vullen met het gehele personeelsdossier. Uw werknemers krijgen vervolgens eenvoudig toegang tot hun loonstrook via een app op hun mobiele telefoon.

CONTACT
Onze Missie:

Duurzame relatie met klanten en medewerkers.  Kwaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling.

Onze missie is het ontwikkelen van een duurzame relatie met klanten en medewerkers. Het anticiperen op situaties, door wederzijds begrip en inleving. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling.

  
Onze Visie:

Discrete sparringpartner op fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied.  Professionaliteit, inlevingsvermogen en proactieve houding.

Veldhuizen de Birk wil een discrete sparringpartner zijn voor klanten op fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied. Hierbij staan professionaliteit, inlevingsvermogen en een proactieve houding voorop. Daarnaast draait het bij Veldhuizen de Birk niet alleen om cijfers, maar vooral om mensen. Wij hechten een grote waarde aan betrokken maatschappelijk ondernemen.

Ons Team

John Veldhuizen

Accountant & Vennoot

john@vdbdoorn.nl

Richelle Philippi

Secretaresse

richelle@vdbdoorn.nl

Ruud Avezaat

Assistent Accountant

ruud@vdbdoorn.nl

Heiny van Ooijen

Salarisadministrateur

heiny@vdbdoorn.nl

Pegah Masoudi

Assistent Accountant

pegah@vdbdoorn.nl

Nieuwsbrief

Graag houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarom publiceren wij meerdere keren per jaar een nieuwsbrief. De meest recente versies kunt u hieronder downloaden.

Contact

Veldhuizen De Birk
accountants & belastingadviseurs

Bezoekadres:
Kampweg 25
3941 HC Doorn
Telefoon: 0343 416 800
Postadres:
Postbus 184
3940 AD Doorn
Email: info@vdbdoorn.nl


    Algemene Voorwaarden
    Klachtenregeling & Klachtenformulier
    Privacyverklaring